Serbët “dridhen” nga kjo video “Ne jemi gati” Për ta mbrojtur çdo Shqiptarë!

F.orcat Speciale Shqiptare kanë nisur s.tërvitjen në Hohenfels të Gjermanisë. S.tërvitja po zhvillohet përkrah 4 100 F.orcave S.peciale nga vende a.leate të Aleancës.Lajmi u bë me dije nga Ministrja e Mbrojtjes, Olta Xhaçka përmes një statusi në Facebook, ku nënvizon se më të mirët s.tërviten me më të mirët. Se sa ne f.orme dhe sa te pe.rgatitur jane krenaria jone për ta m.brojtur cdo shqiptarë shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.