Serbët e p’oshtër e bëjnë këtë veprim gjatë himnit Kosovar

Derisa është intonuar himni i Kosovës në stadiumin “Doseen Arena” në Pilsen të Çekisë, tifozët nga ana e nikoqirëve kanë brohoritur “Kosova është z.emra e Serbisë”. Ndryshe, para ndeshjes, në qytetin Pilsen ka pasur i.ncidente, ku dardanët janë s.ulmuar f.izikisht nga u.ltrasit çekë. Tifozë në anën e Çekisë kanë zbuluar flamujt serbë dhe kanë bërë thirrje se “Kosova është S.erbi” shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih vidjeon.