Serbët shpalosin flamurin e çe tnikëve, thërrasin “Kosova, zemra e Serbisë”(VIDEO)

Serbët shpalosin flamurin e çe tnikëve, thërrasin “Kosova, zemra e Serbisë”(VIDEO)

Pasi valuan flamurin serb dhe atë grek, qytetarët serbë janë shfaqur me bluza ku shihet flamuri i ç.etnikëve, raporton Indeksonline. Në këtë ceremoni morën pjesë rreth 500 pelegrinë serbë. Para se të përfundonte ceremonia, serbët kanë shpalosur simbolet p.rovokuese me thirrjet “Kosova, zemra e Serbisë”, “Serbia e Rusia, vëllazëri e përjetshme”, e po ashtu edhe bluzat ku shkruhet ” Kosova, toka e shenjtë e Serbisë”, “Ne nuk dorësohemi”, “Kosovën s`e japim” shtyp mbi relam dhe shihni pamjet .