Serbët: T’i ofrojmë Kurtit edhe postin e kryeministrit të Serbisë, ta dëbojmë m’afian

Intervista është zhvilluar në gjuhen serbe, dhe shumë komentues serbë kanë mbetur të b.efasuar në paraqitjen e tij.
Çfarë ndryshimi në kulturë nuk krahasohet me ne! Me një qeveri si kjo, ata së shpejti do të jenë më mirë për ata që jetojnë atje. Dhe ne do të jemi shumë më k.eq”, shkruan një komentues serb.
Një tjetër komentues shkruan se elokuenca Kurtit, është më e mirë se sa e Daçiqit kur flet në serbisht shtyp posht shih komentet.