Serbi Slavço Pertroviq e puth flamurin Shqiptarë, ka disa fjalë për Shqiptarët

Serbi Slavço Pertroviq e puth flamurin Shqiptarë, ka disa fjalë për Shqiptarët

Pasi u gjet kohët e fundit në qendër të skandalit pas vde.kjes së Slavço Petroviqit, i cili vuante nga kanceri dhe “trajtohej” nga Petroviqi, ai tani ka goditur ndjenjat kombëtare të serbëve i cili ka komentuar marrëdhëniet mes serbëve dhe shqiptarëve në mënyrën e vet, shkruajnë mediat serbe. Duke ju drejtuar Dritan Abazoviqit, presidentit të Lëvizjes Qytetare të URA-s në Malin e Zi, i cili Gjergj Kastriot Skënderbeu e quajti “një famullitar në këtë rajon”, Petroviç paraqiti pikëpamjen e tij për marrëdhëniet mes dy popujve të hasmuar. Shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexo te plote lajmin.