Serbia ‘njeh’ Kosovën, në dhi.mbje harrohen edhe kufijtë, ushtari serb dhe i Kosovës ndihmojnë së bashku

ur Ballkani zien nga de batet për shkëmbimin e territoreve Kosovë-Serbi, kjo foto e mëposhtme flet jashtëzakonisht shumë.

Një pjesëtar i grupeve të emergjencave serbe, që kanë mbërritur në Shqipëri për të ndihmuar në operacionet e shpëtim-kërkimit, bashkëpunon me një ushtar shqiptar.

Kjo pamje po bën xhiron e rrjetit ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: