Serbja 21-vjeçare e tra.dhton burrin 74-vjeçar me një pensionist më të ri

Milijana Boziç është një vajzë në Serbi që ka marrë famë me një emision “realiteti” në të cilin ajo u martua me një 74-vjeçar këtë shtator.Por pa mbushur dy muaj nisën të qarkullojnë foto dhe videot të sajat me një tjetër burrë të moshuar në sht rat, që nuk ishte i shoqi ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko pamjet: