Sergio i shpall ‘lu.ftë’ Ervin Matës: Dua të kap Elvana Gjatën

Këngëtari mjaft simpatik, i njohur për publikun si Sergio ka shprehur dëshirën e tij për të puthur kolegen e tij Elvana Gjatën. I ftuar në emisionin “Shiko kush luan”, këngëtari u bë pjesë e lojës me pyetje që quhet “Basket”.Ai u pyet se nëse do jepte sot puthjen e tij të parë me cilën nga artistet shqiptare do të donte ta kishte shkëmbyer dhe pa droje fare, Sergio tha emrin e këngëtares Elvana Gjata shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: