“Se*si në komunizëm ishte më i mirë?”, Silva Balatadori flet për traumën: Nëna ime nisi të qannte kur…

Silva Balatadori ishte pjesë e panelit në “Ftesë në 5”, ku u diskutua rreth studimit të autores Kristen R.Ghodsee, që tregonte se se ksi në komunizëm ishte më i mirë.Sa i përket studimit të mësipërm, Silva jo vetëm që nuk e mbështeti, por tha se në atë kohë njerëzit nuk kanë patur aspak informacion mbi edukatën se ksuale. Thënë këtë, ajo kujtoi dramën e madhe që kishte përjetuar e ëma kur……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn