Sh.err i cmendur midis bjondeve në Bllok: Hajde ma thuj n’sy po ta majti! “Je super ka**” (Video)

She.rret për shkak të xhelozisë janë bërë të shpeshta mes të rinjve shqiptarë, ku rasti më i fundit ishte ska.ndali në Shkodër, ku një vajzë dhu.nonte një tjetër pasi kjo e fundit kishte shkuar me të dashurin e saj.

Një she.rr i pazakontë ka ndodhur gjithashtu në Bllok mes disa vajzave. Shkak për zënkën është bërë çëshja e të dashurve. Nga pamjet video ato dëgjohen duke debatuar me njëra-tjetrën dhe duke përdorur një fjalor të ulët.