Sh erri i bu jshëm për klikimet, Sabri Fejzullai bën deklaratën e pa pritur

Sh erri i bu jshëm për klikimet, Sabri Fejzullai bën deklaratën e pa pritur

Për të gjithë ato që nuk janë në dijeni se cili ka qënë de.bati mes këngëtarit Sabri Fejzullahut dhe Flori Mumajesit e sqarojmë më poshtë.Në një intervistë Sabri Fejzullahu u shpreh që këngëtarët i blejnë klikimet e tyre dhe një ndër emrat që përmëndi ai ishte dhe emri i Flori Mumajesit.Kjo deklaratë e Sabriut ndezi më pas dhe de bate mes tij dhe Florit i cili ky i fundit shkroi në llogarine e tij në Instagram shtyopni mbi relam dhe shihnii me teper.