SHBA’të i japin goditjen e radhës kryeministrit të shkarkuar Kurti

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë dalur edhe një herë kundër qëndrimeve të kryeministrit tanimë të shkarkuar Albin Kurti.Vendosja e reciprocitetit nga ana e Qeverisë në detyrë Kurti, ka bërë që Shtetet e Bashkuara të Amerikë të dalin kundër këtij vendimi dhe duke lëshuar një komunikatë shtype relamen shiko vjideo.