Shefqet Kastrati dhe familja e tij dhuron 1.5 milion euro për të dëmtuarit e tërmetit

Shefqet Kastrati dhe familja e tij dhuron 1.5 milion euro për të dëmtuarit e tërmetit

Presidenti i kompanisë Kastrati, Shefqet Kastrati dhe familja e tij kanë vendosur që të dhurojnë 1.5 milion euro.

Ai është shprehur:Tra’gjedia Shqiptare më ka tronditur thellësisht mua dhe familjen time, bashke me vëllezërit e mi.Unë dhe familja ime kemi ndarë 1.5 milionë euro që kjo dhimbje e madhe që të lehtësohet sado pak shtype rekl,am dhe shiko vide,on: