Shefqet Krasniqi “godet“ politikanët, Po mundohen me m’hekë qafe, po tuten qe ju’a marr shtetin ne dorë !

Dijetari dhe hoxha nga Kosova Shefqet Krasniqi, është duke pretenduar se dikush nga politikanet i kanë ngritur kurth pasi sipas ti ata janë duke u f.rikësuar se po ju’a merr elektoratin dhe shtetin, por Hoxha i respektuar ketë e ka mohuar kategorikisht se asnjëherë ne jetën e di nuk do te i hyjë politikes, dhe ju ka thëne atyre se mund te flenë “dath” për ketë pune me p’oshte mbi rekam keni pamje nga emisioni i p’lote.