Sheikët mbajnë frymën, e bija e Trump “pushton” Katarin (FOTO)

Ivanka Trump po zhvillon një tur në Katar, ku ka vizituar edhe një bazë ajrore amerikane në Doha. Vajza e presidentit Donald Trump ka falënderuar ushtarët për shërbimin dhe përkushtimin e tyre ndaj Amerikës. Ajo bisedoi me disa prej ushtarëve, ku u diskutua për misionet e tyre dhe objektivat e së ardhmes.
Per te pare videon shtyp ne rekl,am