Shembet me tritol një pallat, në Durrës

Shembet me tritol një pallat, në Durrës

Një pallat në Durrës është shembur rreth orës 14:30 minuta të së martës pasi kishte pësuar dëmtime në strukturë nga tërmeti i 26 nëntorit. Për fat të mirë, ky pallat nuk u shemb gjatë lëkundjeve të forta, por mori dëmtime të shumta në kolona dhe pas vlerësimit të bërë nga ekspertët u konsiderua i pabanueshëm shtype rekl,am dhe shiko vide,on: