Shet fotot e saj në internet/ 19-vjeçarja nga Kosova: Kam fituar 36.000£ për 8 muaj

Shumë prej nesh kanë vrarë shpesh mendjen se si të bëjmë para shpejt. Shitja e rrobave nuk na siguron dot kurrë sasinë e parave që na duhet për të bërë një jetë normale.

Një modele Instagrami, ka gjetur mënyrën se si të fitojë shumë para brenda një periudhe të shkurtër. Kjo sepse ajo përdor një metodë inovative ja dhe video e ksaj vajzes nga Kosova shtype rekl,am dhe shiko vide,on: