Shifra të çmendura! Menaxheri i VIP-ave tregon se sa paguhen këngëtarët SHQIPTARË për disa orë muzikë! Ja kush merr më shumë!

Nuk është më sekret fakti që këngëtarët shqiptarë po fitojnë shumë të ardhura falë muzikës dhe koncerteve që bëjnë. Suksesi i tyrë ka bërë që ata të paguhen shumë dhe këtë e ka treguar ish-menaxheri i disa këngëtarëve të njohur, pikërisht Drin Zatriqi.

AI ka dalë hapur me një status në Facebook, duke thënë se me qeverinë e re në Kosovë duhet të rregullohet edhe tatimi i estradës shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: