Shiko se si e dashura i injektoi vi’agra në ëmbëlsirë, ajo që i mdodh më pas…

Shiko se si e dashura i injektoi vi’agra në ëmbëlsirë, ajo që i mdodh më pas…

Në një eksperiment social, një vajzë i injekton të dashurit të saj viagra në ëmbëlsirat që ai do të konsumojë dhe ajo që ndodh është e parashikueshme, por nuk përfundon ashtu siç pritej.
Efekti ishte i pritshëm dhe reagimi i djalit ishte epik. Atij iu desh t’i dretjohej spitalit për “t’u shëruar .Shiko videon e plote duke klijkuar me poshtetek rekl,ama ose foto,grafia e paraqitur menjehere nen kete tekst dhe shiko vi,deon.