Shikojeni se çka i nd odh Gazetares Kosovare gjatë transme timit livee

Shikojeni se çka i nd odh Gazetares Kosovare gjatë transme timit livee

Gazetarja e abcnews në Prishtinë Blerta Dalloshi Berisha, raportoi në një mënyrë krejt të pazakontë mëngjesin e sotëm. Ndërsa flitej për nismën “Dhuro një lodër edhe ti”, e cila në fokus ka fëmijët e prekur nga termeti dhe krijimin e mundësive për t’iu dhuruar atyre për festat e fundvitit një lodër, qoftë edhe simbolike, Blertës i zgjohet e bija 5 vjeçare nga gjumi. Hana, nuk heziton dhe pak çaste me vonë i bashkohet mamit të saj në “raportim” live shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.