Shikoni Çfare Beri Greku 63 Vjeçar Per Te Vjedhur Vemendjen Në Kane .

Në mesin e shumë yjeve që parakaluan në festivaline Kanës kishte dhe nag ata që nuk i njihte askush. Këtë herë nëj çift ka zgjedhur një mënyrë të çuditshme për të vjedhur vëmendjen.Bëhet fjalë për milionerin grek Milos Kanta dhe një shoëgirl nga Portugali të cilët tërhoqën vëmendjen me një propozim për martesë. 63 vjeçari i ulur në gjunjë i ka dhuruar unazën e martesës të dashurës së tij 25 vjeçare k1liko per Me shum P.er TE par Vi.dejon