“Shit gruan, dashnoren, shit…”/ Shpërt hen keq artistja ndaj ndërtuesit: I kemi blerë me sakrifica ato shtëpi (Video)

Ndërtuesi Hazir Gashi ish-deputet i Partisë Socialiste, ka deklaruar se nuk ka mundësi të rregullojë pallatet që janë ndërtuar pasi kompania e tij ka falimentuar.

Artistja Keti Bashhysa ka reaguar ashpër ndaj kësaj deklarate të ish-deputetit socialist, disa prej pallateve të të cilit janë ndërtuar nga tërmeti i 26 Nëntorit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: