Shiti virgjërinë për 1 milion dollarë tek deputeti, rrëfehet vajza 24 vjeçare pas marrë dhënies (Video)

Një vajzë e re britanike e quajtur Lia, e cila është vetëm 24 vjeç, pretendon të ketë fituar 1.3 milion duke shitur virgjërinë e saj tek në deputet i cili pretendohet të jetë rreth viteve të 50-ta.Ajo ka thënë se këto para do t’i përdorë për të nisur një biznes të saj.Ajo beson se mundësia e shitjes së marrëdhënies së saj të parë sek suale është “një hap i rëndësishëm drejt emancipimit” shtype rekl,am dhe shiko vide,on