Shka tërron ndërtesat dhe hedh çatitë e makinat në ajër, to rnado bën “kërdinë” e madhe në Greqi (Video)

Shka tërron ndërtesat dhe hedh çatitë e makinat në ajër, to rnado bën “kërdinë” e madhe në Greqi (Video)

Një torna do e fuqishme ka goditur në qytetin e Kallamatës në Greqi ditën e djeshme duke shkaktuar dëme të shumta financiare.

Fatmirësisht tor nado nuk ka kaluar në zonën e banuar të qytetit, por ka godi tur një fabrikë dhe disa ndërtesa të tjera industriale duke i shkatërruar thuajse plotësisht. Mediat greke raportojnë për dëme të shumta financiare, por fatmirësisht pa dëme në njerëz shtype rekl,am dhe shiko vide,on: