Shkak Noizy me këtë video me Arbeniten,E pranon Fero u ndava sepse..

Ishte ai i pari qe sot publikoi Fero një video freestyle duke dërguar disa fjalë per Unikkatilin,S4MM edhe Noizyn.Atje përmendet Noizy për pista Fero i thot vijë jav psh urri pistat,por Noizy ka reaguar mënjëher nga që ka publikuar një video të tij me të dashurën e Feros,Arbeniten ja dhe video shtypeni rekl,am më poshtë dhe shikojeni.