Shkencëtari turk bën hapin e parë drejt vaksinës, arrin të izolojë koronavirusin

Vetëm një vaksinë mund të parandalojë përhapjen e mëtejshme të virusit. Rreth 35 kompani dhe institucione akademike po garojnë për të krijuar një vaksinë të tillë, të paktën katër prej të cilave tashmë kanë mostra që janë testuar te kafshët. Per te pare videon e plote shtyp ne rek1amen me poshte