Shkëndije Mujaj fshin të gjitha fotot ‘hot’ dhe mbulohet: “Zoti mi faltë mëkatet”

Këngëtarja Shkëndije Mujaj ka vendosur që në muajin e shenjtë të Ramazanit, të fshìjë të gjitha fotot provòkuese në profilin e saj në Instagram dhe të mbulohet me shami, për t’ju dedikuar fesë islame.

Ajo ka zhvilluar një rubrikë pyetje-përgjigje me ndjékësit, ku ka shpjeguar që e ka bërë këtë përkushtim ndaj fesë për të pakësuar gjynàhet dhe për më tepër ka ftuar të gjithë estradën për ta bërë këtë sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: