Shkoi në spital për kontroll, kthehet në shtëpi dhe v des në shtrat 17-vjeçarja

Një tragjedi ka ndodhur në provincën e Viterbos: Aurora Grazini, 17 vjeç, është gjetur e vd.ek.ur në shtrat nga prindërit e saj. Vajza jetonte në Montefiascone dhe vdiq papritmas duke lënë një dhimbje të padurueshme.
Karabinierët aktualisht po hetojnë vd.ekj.en e vajzës. Aurora u gjet e vde.ku.r në mëngjesin e kësaj të shtune.
Ditën e premte, për shkak të sëmundjes, ajo u dërgua në spitalin Belcolle, por pas disa kontrolleve, ajo u dërgua në shtëpi stipe reamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare thote prindi i vajzes..