“Shkoj tek varri i babait dhe i tregoj hallet e mia” Historia e trishtë e 15 vjeçares shqiptare

“Shkoj tek varri i babait dhe i tregoj hallet e mia” Historia e trishtë e 15 vjeçares shqiptare

Nënë, motër, bijë deri tek “burri” i shtëpisë, këto janë rolet që ka kryer një 15 vjeçare shqiptare e cila është përplasur nga fatkeqësia në fatkeqësi gjatë jetës.

Rolet që ka luajtur Enila 15 vjeçe nuk janë ato të një aktoreje, por ato të një adoleshenteje që është detyruar të përballet me dhimbje, vuajtje dhe humbjen e disa prej njerëzve të saj më të dashur shtype rekl,am dhe shiko vide,on