Shkon me urgj.encë në tualet, 10 min më vonë modelja pëson tro.nditjen e jetës

Shkon me urgj.encë në tualet, 10 min më vonë modelja pëson tro.nditjen e jetës

Një modele nga Melbourne solli në jetë një vajzë të shëndetshme në dyshemenë e një tualeti dhe ajo nuk ia kishte idenë se për 9 muaj kishte pasur në bark një bebe.
Erin Langmaid u bë pap ritur nënë 2 javë më parë, kur solli në jetë Islan, pavarësisht se nuk kishte pasur shenja shtatzënie. 23-vjeçarja kishte punuar gjatë gjithë kohës, ndërsa vijonte të merrte injeksione kontraceptive deri para lindjes shtype rekl,am dhe shiko vide,on: