Shkon në palestër 5 ditë të javës, kjo është mjekia më e tonifikuar që keni parë ndonjëherë (Video)

Një praktikante e mjekësisë tradicionale në Kinë është bërë e famshme pasi ka treguar se çfarë fshihet poshtë përparëses së saj të bardhë: një trup i tonifikuar me muskuj.E ‘çmendura’ pas palestrës, Yuan Herong filloi që të bënte ushtrime fizike dy vite më parë pasi donte që të dukej më e fortë.Më nje qëllim të vetëm në mendje, ajo shkoi në palestër në 5 ditë të javës, pavarësisht çdo gjëje dhe tashmë ka një trup më të bonifikuar se kurrë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: