Shkon në sp ital me dhi mbje të forta stomaku, mjekët nuk u besojnë dot syve nga ajo që gjejnë

Nuk i kishte kushtuar rëndësi rre zikut që po i kan oste vetes, duke ndjekur një “dietë ekst reme”, deri kur për shkak të dhi mbjeve të stomakut u detyrua të shkojë në spital, ku mjekët bën zbulimin e paimagjinueshëm.Trupi i saj ishte plotë me objekte të huaja, rreth një kilogramë me gozhdë, byzylykë dhe sende të tjera metali ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: