Shkuan të dërgojnë ndihma, kosovarët pengohen në Durrës, ja çfarë e keqe iu ndodhi! (Video)

Shkuan të dërgojnë ndihma, kosovarët pengohen në Durrës, ja çfarë e keqe iu ndodhi! (Video)

Një grup i të rinjëve kosovarë, kishin marrë rrugën mbrëmë për në Durrës, me qëllimin që ti ndihmonin të prekurit nga tërmeti.Me të mbërritur në destinacionin në të cilin ishin nisur, këta të rinjë u penguin nga Policia e Shqipërisë si dhe disa zyrtarë tjerë institucionesh, pasi që kishin filluar ti shpërndanin ndihmat e tyre për qytetarët e Durrësit.Sipas Jeta Berishës, Policia Shqiptare i kër’cënoi ata edhe me arr’estime në qoftëse vazhdojnë të i shpërndajnë ndihmat ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: