Shkurtes i dalin kejt ne shesh në dasëm, shikoni reagimin e tjerëve

Shkurten e dridh në fejesën e shoqes, vallëzimi i saj e kall atmosferën.Shkurte Gashin të gjithë e njohin për zërin e saj të mirë. Megjithatë Shkurtja e dëshmon se është e zoja edhe në vallëzim. Ajo e ka ndezur atmosferën në fejesën e koleges së saj, Lule Mustafës, Me një fustan plot stil, Shkurtja duket që e shijon atmosferën e krijuar por papritmas fustani e tradheton dhe i del krejt pjesa e perparme ne pah…(shtypni ne hapsiren poshte ketij shkrimi ju hapen pamjet dhe ndiqni)