“Shoferi kishte 10 muaj që…”/ Ngjara ho rror me 39 të vd ekur brenda kamioni, zbulohet detaji tro nditës (Video)

“Shoferi kishte 10 muaj që…”/ Ngjara ho rror me 39 të vd ekur brenda kamioni, zbulohet detaji tro nditës (Video)

Një gjykatë në Britaninë e Madhe la në parabu rgim shoferin e kamionit të ferrit, ku vdi qën 39 persona nga Azia, teksa po i kontrabandonte për në Britani. Ngjarja ho rror tro nditi Britaninë dhe mbarë botën, teksa vik timat u gjetën të ngrirë brenda kamionit frigoriferik.Prokurorët aku zuan Maurice Robinson, 25 vjeçar nga Irlanda e Veriut, i njohur si Mo – si pjesë e një “rrethi global” që komplotoi për migracionin e paligjshëm në një shkallë masive. Tetë gra dhe 31 burra u gjetën të mërkurën në një enë frigoriferike që hynë në Britani nga Irlanda pasi u transportuan me traget nga Belgjika shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: