Shoferi vd iq, dy në spital, ç’po ndodh me aten tatin ndaj prokurorit? Avokati i të arre stuarit bën veprimin e pap ritur

Avokati i Redjan Rrajës apeloi masën e sigurisë dhe i kërkoi gjykatës së Apelit për K r imet e Rënda të lironte 34-vjeçarin.
Gjykata ka hedhur shortin dhe ka caktuar gjyqtaren Albana Boksi.
Në datën 20 nëntor, Boksi do shqyrtojë kërkesën e Redjan Rrajës, të riun nga Nikla që ra në pra nga pas ate ntatit në një nëntor ku ngeli i pla gosur prokurori Arjan Ndoja si edhe Aleksander Laho ( i njohur si Rrumi) , si dhe u pla gos rë ndë dhe ndër roi jetë në spital edhe drejtuesi i mjetit shtype rekl,am dhe shiko vide,on: