Shok.on ish agjenti: Astrit Deharin e kishin nxjerrë nga burgu, e kishin quar në kufi me Maqedoninë dhe…

E për këtë ka reaguar edhe Naim Miftari, ish anëtar i SHIK-ut i cili tashmë ka marrë ftesë për të dëshmuar në Gjykatën Speciale.

Ai në një postim publik në rrjetin e tij social Facebook, ka shkruar se në një rast, e kishin marrë Astrit Deharin dhe e kanë dërguar në kufi me Maqedoninë, ku e kishin kërcënuar për vr asje në vijën kufitare ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: