SHOK UESE/ Hapet gropa në rrugë pranë semaforit, “thith” thuajse gjysmën e autobusit (Video)

Një autobus kishte ndaluar në semaforin e kuq të Hënën në mëngjes në Pittsburg kur një gropë posht saj u hap dhe në të ra pjesa e pasme e autobusit thanë autoritetet e qytetit Allegheny.

Shoferi i autobusit dhe një pasagjer ndodheshin brenda në mjet por të dy ja dolën të dilnin prej aty shëndosh e mirë, edhe pse pasagjeri është duke u mjekuar për dëmtime të vogla ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on