Shokon detektivja e parë privatë shqiptare, ja çfarë bëjnë burrat shqiptarët…

Në 2015 është hapur Instituti i Detektivit Privat ku mund të marrë pjesë çdo njeri me dosje penale të pastër. Shkënda thotë se sipas saj nuk është e vështirë për t’u përfunduar si shkollë, por jo çdokush mund ta bëjë si profesion. Kjo punë nuk ka lidhje me fizikun, por me inteligjencën. (Sht y pe mbi link dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵)