Shokon Loredana, kjo deklaratë e saj për Mozzik na la pa fjalë

Shokon Loredana, kjo deklaratë e saj për Mozzik na la pa fjalë

Nëse Mozzik u shpreh se me Loredanën do të ketë gjithmonë një lidhje të fortë për shkak të vajzës që kanë bashkë, Loredana ende nuk ka thënë asnjë gjë konkrete për vijimësinë e marrëdhënies së tyre.Megjithatë një video e saj e fundit në instagram na ka lënë vërtetë pa fjalë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: