Shokon me rrëfimin Rita nga Shkodra: Atë që e bëri me burrin tim unë e kisha shoqe e kam mbajtur dy vjet me bukë në…

Gjykata ka vendosur masën det yrim paraqitje për Margerite Gjonin, e cila u arr estua pak ditë më parë pasi u filmua teksa rr ihte shoqen e saj pasi kishet shkuar me të dashurin e saj.

Mësohet se 31-vjeçarja, kur ka marrë vesh se shoqja e saj, të cilën e kishte mbajtuar në shtëpi për dy vite me rradhë, me rroba dhe ushqim, është tr onditur nga veprimi dhe ka reaguar në atë mënyrë duke e go.ditur.

Margerita është penduar për dh unën e ushtruar ndaj shoqes, ndërkohë që prej tre muajsh ishte në proces divorci me Ndue Prekën.

Avokati i Gjonit është shprehur në emër të saj se Margarita është tr nditur se “pse me ja ba shoqja e ngushtë atë punë, megjithëse ato kanë qenë në proces divorci”.

Videot në mediat sociale nuk janë publikuar nga Margeritë Gjoni, por i ka dërguar një anëtar tjetër i familjes.