Shokon miku shqiptarëve ish-diplomati amerikan byrnes: marrëveshja për ndarjen e Kosovës gati, Thaçi-Vuçiq!

Sipas diplomati amerikan, Shaun Byrnes në këtë draft përfshihen shkëmbim i territoreve (disa pjesë të Kosovës në veri të lumit Ibër dhe disa pjesë të Luginës së Preshevës në jug të Serbisë, asociacion të komunave serbe për të cilin duhet pajtim, eksterritorialitet për manastiret serbe, njohje de jure nga Serbia dhe një angazhim të Serbisë për të mos penguar anëtarësimin e Kosovës në Kombet e Bashkuara…Ju kishim lutur qe te shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis qe ta mirembajm faqen, ju faleminderit..