Shokon Nora tregon si ishte në shtrat Roberti-“Edhe pse doket i fort mua nuk më ka kënaq edhe aq”

Shokon Nora tregon si ishte në shtrat Roberti-“Edhe pse doket i fort mua nuk më ka kënaq edhe aq”

Ermal Mamaqi këngëtaren, e cila ishte një prej të ftuarave të mbrëmjes së sotme në emision. Nora tha se ata vazhdojnë të jenë çift pavarësisht se siç u shpreh ajo lidhjet dhe martesat e gjata kanë ulje-ngritjet e veta.Ajo gjithashtu tregoi edhe per ate se si eshte ne shtrat Roberti “Edhe pse doket aq i fort ne fizik, ai mua nuk me ka kenaqur edhe aq”..Per te pare videon eksluzive sht ypni mbi rek la men qe eshte me po shte ketij shk rimi dhe ju ha pet pas 3 sek ondave: