“Sho’kon” Vildane Zeneli, pozon me të bre’ndshme tran’sparente

Modelja kosovare, që jeton dhe vepron në SHBA ka publikuar disa fotografi në të cilat ajo shfaqet tepër se’ksi.

Madje ajo guxon dhe të dalë me të br’endshme “body” tra’nsparante, e pozat e saj i lënë pak vend për fa’ntazinë.Ja dhe video ku ajo ka publikuar n’instagramin e saj shtype rekl,am dhe shikojeni: