Shoku ma pun,esoi gruan ne firmen e tije, ai i kishte ven ku.shte por une se dija…

Gruaja me ate shokun u takuan te nesermen dhe se bashku shkuan ne Prishtine nga Suhareka per ti derguar dokumentet per aplikim ne bank. Pas disa ditesh gruaja me tha se do tshkonin me ate shokun perseri dhe ta takonin ate te njohurin e atij shokut qe ta hanin nje dark bashk, i thash qe shko. Pas nje muaji gruaja u punesua aty. Pasi filloi puna ai e kishte dergu ne Dhe kështu paksa I merzitur duke me puthur edhe dy-tri here deri ted era e hymjes me tha, -Kojshike faleminderit shume, këtë nuk do ta harroj kurrë, kjo ishte nata me e bukur e jetës sime. Dhe kështu eShtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.