Shp ërt hen makina në ecje e sipër në Tiranë, p a nik te banorët (Video)

Shp ërt hen makina në ecje e sipër në Tiranë, p a nik te banorët (Video)

Një makinë është shk rumbuar nga fla kët mbreme, pranë Universitetit Bujqësor në Kamëz.

Mësohet se mjeti tip Volkswagen “Sharon” drejtohej nga një i ri rreth 18-vjeç i cili ka konstatuar se diçka nuk shkonte më sistemin e drejtimit të mjetit, ndërsa ka zbr itur nga makina ku për pak sekonda është ndjerë shpë rthimi i saj e më pas përf shirja nga flakët shtype rekl,am dhe shiko vide,on