Shp ërthen Fifi për falënderimet ndaj Serbisë: Nuk më intereson çfarë ndihme kanë dhënë çetnikët

Shp ërthen Fifi për falënderimet ndaj Serbisë: Nuk më intereson çfarë ndihme kanë dhënë çetnikët

Këngëtarja Filloret Raci, apo e njohur si Fifi, ka reaguar duke thënë se nuk i intereson se çfarë ndihma ka dhënë shteti i Serbisë, madje i ka quajtur edhe çetnikë. Fifi ka disa fjalë për t’i thënë lidhur me vendet që kanë kontibuar në ndihmë të Shqipërisë këto ditë. Fifi thotë se nuk duhet përdorur termi ‘kosovare’, sepse e thekson se ‘jam shqiptare e Kosovës’. Ky është postimi i plotë i Fifit.Shtypja relamen dhe shiko pamje ekskluzive vetem per ju