Shpat Kas api i shkat.ërron ka.rierën Aferdita Dreshaj duke i publikuar video nga dhoma që kishi… (Video)

Sic dihet nga e kaluara Shpat Ka sapi dhe Aferdita Dreshaj ishin ne nje lidhje por pastaj rrjedhen shum gjera dhe ato u ndan.Dhe se fundmi Aferdita u martuar me Jakup Kindl dhe mu per kete Shpati u nervo zuar dhe si kunderpergjigje , ai u hak morr duke publikuar foto dhe video nga e kaluara ku shihen ato sebashku ne shtrat shtype rekl,am dhe shiko vide,on