Shpat Kasapi: Kam ndërmend t’i futem politikës, vajzat shkulin krevatin për mua

Shpat Kasapi: Kam ndërmend t’i futem politikës, vajzat shkulin krevatin për mua

Këngëtari i njohur shqiptar nga Maqedonia e Veriut Shpat Kasapi ka ndërmend që t’i futet botës së politikës, njësoj si nëna e tij.I ftuar në “E diell”, Shpati tregoi se ka ndërmend që të kërkojë besimin e popullit në mënyrë që t’u shërbejë në Kuvendin e Maqedonisë.“Kam ndërmend t’i futem politikës. Do të bëhem deputet nëse populli më beson”, ka thënë këngëtari ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: