Shpë.rthen b.ombola e gazit në spitalin shqiptar, aty ishin të prekurit me COVID, mësohet se…(Foto nga brenda spitalit)

Një ngjarje tejet e rë ndë është shë.nuar pak më parë në Urgjencën e Spitalit të Përgjithshëm në Ferizaj. bëhet me dije se një bo mbol oksigjeni ka shpë rthyer dhe për pa.sojë ka pl.agosur një person.

Ngjarja ka ndodhur në një dhomë ku kishte të së.murë me COVID-19. Rregullatori i njërës prej bombolave ka shpë.rthyer duke shkaktuar kështu lë.ndime te një person i cili po qëndronte në spital bashkë me babanë i cili është me koronavirus. Ai lë.ndoi dorën, duke i dalë në mbrojtje babait me COVID-19. Ky fakt është konfirmuar për Express nga drejtori i Shëndetësisë në këtë komunë, Bekim Ademi.

Ademi e ka quajtur këtë incident të vogël. “Po ka pasur një incident të vogël ku ka pëlcitur rregullatori i bo.mbolës dhe jo bo.mbola, dhe ka lën.duar lehtë dorën njëri nga përcjellësit e pacientit”, ka deklaruar Ademi.